Autómosás

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné, ha megőrizné eredeti állapotát, esztétikai megjelenését, akkor a legjobb helyen jár nálunk!

Biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van az M5 Autómosóban. Munkatársunk hozzáértő és színvonalas munkát végez minden egyes autón, melyre legjobb bizonyíték a rengeteg elégedett és visszatérő ügyfél.

Széles körben kínálunk megoldást a személygépjárművek, terepjárók, Tranzitok, és egyéb kategóriájú járművek tisztántartására, állapotának megőrzésére. A hagyományos külső mosás, belső tisztítástól kezdve egészen a különböző polírozásokon, kárpit tisztításon, folteltávolításokon, bőrápolásokon át.

A mosás mellett kérhet még motormosást, a felnitisztítást és a gumiápolást is. Belső takarításnál pedig a teljes műanyagtisztítással műanyagápolással foglalkozunk.
Kedvező áron kérhetik egyéb szolgáltatásainkat, mint például a bőrápolást, a polírozást, a kárpittisztítást és a teljes autókozmetikát is, ami eladáskor jelent igazán nagy segítséget.
A mosás közbeni esetleges karcolásoktól, sérülésektől nem kell tartania!
A megfelelő végeredmény érdekében korszerű és biztonságos eszközökkel dolgozunk, amelyek tisztítás közben óvják gépjárművét. A felhasznált vegyszereket megbízható beszállítótól kapjuk évek óta, és munkatársunk rendelkezik a kárpitok, műanyagok és egyéb belső felületek tisztításához szükséges tudással.

Tájékoztatás

A biztonság és az esetleges visszaélések elkerülése miatt autómosóinkban zárt láncú kamerarendszer működik. A kameraképeket rögzítjük, ezáltal bármilyen probléma, esemény egyszerűen visszakereshető.

 

Menj fel